Proiect nou la orizont!

În zilele acestea, echipa noastră pregătește o nouă provocare pentru tinerii creativi și pasionați de publicitate. Se va numi V+O Creativity Lab și va începe cu prima ediție pe 1 noiembrie!

Având în vedere succesul pe care l-a avut Academia Bakers, ne-am gândit că ar fi păcat să nu ne îndreptăm atenția și spre una dintre cele mai importante calități ale unui publicitar, creativitatea. De aceea, prin Creativity Lab le vom oferi tinerilor dornici de afirmare ocazia de a ne arăta cât de bine pot rezolva un brief într-un mod inedit, dar eficient.

Prin acest demers, echipa noastră își propune să îi pună la încercare pe studenții facultăților de comunicare și nu numai. Competiția se va desfășura în trei etape. Pentru început vom face cunoștință și le vom dezvălui brief-urile pe care vor lucra, iar în cea de-a doua etapă ne întâlnim la un debriefing pentru orice neclaritate. La o săptămână după ce echipa noastră îi va lămuri pe participanți, aceștia vor avea ocazia să ne prezinte ideile și să câștige 100 de euro.

Revenim curând cu mai multe informații.